Skip links

Privé Spa in Moorse ambiance

Prive Spa in Moorse ambiance

Spa Alhambra - Purmerend

Spa Alhambra is een klein stukje tot leven gekomen privé sauna in Moorse ambiance in Nederland. Een privé Spa in Andalusische sferen waar je je kan afsluiten van de dagelijkse drukte en hectiek met door jouw gekozen gezelschap.

Detoxen in het stoombad of sauna, je spieren laten masseren in de jacuzzi, een duik nemen in het zoutwaterzwembad, je immuunsysteem boosten in het ijsbad of even languit bijkomen in de Moorse lounge onder het genot van een drankje. Het kan allemaal. De rust is intens en de harmonie volledig. Een sauna om in alle privacy even tot jezelf te komen, te genieten en op te laden.

Onze Privé Spa's

Selecteer de Privé Spa die het beste aansluit bij je wensen en gezelschap.

Almedinah

Jacuzzi, sauna, ijsbad en lounge

Alcazaba

Zwembad, Jacuzzi, sauna, ijsbad en lounge

Generalife

Zwembad, Jacuzzi, Sauna, Stoomcabine en lounge

High tea & Tapas

Ontdek onze arrangementen

Basis arrangement

Bij een basisarrangement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten in de eigen gereserveerde unit. Tegen betaling zijn snacks en is frisdrank uit de mini bar beschikbaar. Op de tafels in de privé ruimte kunt u doormiddel van het scannen van een QR code in het menu diverse koffie, thee, cakes, bites en extra’s bestellen.

Tapas arrangement

Bij het Tapasarrangement wordt vers stokbrood met diverse tapenades, verschillende soorten gemarineerde olijven, gevulde wraphapjes, tortilla bites en gegrilde cocktailgarnaaltjes geserveerd. Met een pot muntthee maken wij het tapas arrangement compleet.

High tea arrangement

Eeen High tea arrangement bestaat uit een etagere met o.a. macarons, gebakjes, mini muffins, zuurdesembroodjes met verse tonijnsalade, pesto-kipfilet wraphapjes en ijsjes in een jar. Tevens wordt er muntthee en verschillende smaakjes kruidenthee geserveerd.

Tarieven

Tegen betaling zijn snacks en is frisdrank uit de mini bar beschikbaar. Op de tafels in de privé ruimte kunt u doormiddel van het scannen van een QR code in het menu diverse koffie, thee, cakes, bites en extra’s bestellen.

Almedinah

(2 personen voor 2 uur)

129

169

189

40

50

55

Alcazaba

(2 personen voor 2 uur)

189

229

249

60

70

75

Generalife

(2 personen voor 2 uur)

189

229

249

60

70

75

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren