Skip links

Huisregels

Wij vragen om u voor uw eigen plezier en veiligheid aan de volgende regels te houden.Een onjuist gebruik van de faciliteiten en het niet respecteren van de huisregels kan ervoor zorgen dat u onmiddellijk uit het complex wordt gezet (uitsluiting) en ontslaat Spa Alhambra van elke verantwoordelijkheid.

Kinderen

In verband met de veiligheid en het gebruik van de failiteiten worden kinderen niet toegelaten. Toegang is alleen mogelijk vanaf 12 jaar.

Gezondheid

Iedereen die ooit aan een hart- en vaatziekte heeft geleden, wordt aangeraden contact op te nemen met zijn behandelende arts voordat hij gebruik maakt van onze faciliteiten, vooral van de sauna’s en ijsbaden.

Gedrag bij Spa Alhambra en in de badzones

Niet rennen. Niet springen. Niet duiken.

Douche

Voorafgaand aan het gebruik van de faciliteiten dient u een douche te nemen.

Lawaai/Stilte

Respecteer de stilte in het hele centrum met name in de gangen om andere bezoekers niet te storen. In de privé ruimtes mag u gebruik maken van de geluidsinstallatie's door deze dmv bluetooth te verbinden met uw mobiele telefoon. Het schreeuwen en stampen in de privé ruimtes is niet toegestaan.

Gastvrouw en Gastheer

Hun taak bestaat er vooral uit het ontvangen van de klanten, verzorgen en het bedienen van eetarrangementen en het schoonmaken van het gehele centrum. Ze zijn ook bevoegd om de instructies te doen naleven, in de eerste plaats voor uw veiligheid, maar ook voor uw comfort en uw welzijn. Ten alle tijden dient men de instructies van de gastheer en gastvrouw na te leven.

Roken

Het hele centrum is ‘niet-roker’.

Eigen consumptie

Eigen consumptie is niet toegestaan. In de prive ruimtes kunt u doormiddel van het scannen van een QR code roomservice doorgeven bij de receptie. Verder is in de ruimte een mini bar aanwezig, waarbij men tegen meerprijs, onbeperkt frisdrank kan afnemen. Alcoholische dranken en andere bedwemelde middelen zijn ter strengste verboden.

Persoonlijke verzorging en badproducten

Het gebruik van scrub is vanwege hygienische redenen niet toegestaan. Gebruik van henna is ten strengste verboden. Schade door gebruik van henna aan vloeren, muren en faciliteiten worden geheel in rekening gebracht bij de klant.

Boeker reservering

Een hoofdboeker dient 18 jaar of ouder te zijn. De hoofdboeker dient ook tijdens de reservering aanwezig te zijn.

Annuleringsbeleid

Annuleringen of wijzigen van reserveringen kunnen tot 48 uur van tevoren alleen schriftelijk (per mail) worden doorgegeven. Voor een tijdige volledige annulering wordt €12,95 aan annulerings- en administratiekosten gerekend.

Indien u minder dan 48 uur voor aanvang van de reservering annuleert, kan u geen aanspraak maken op teruggave van (aan)betaling en/of het verplaatsen van de reservering.

Indien u korter dan 48 uur voor aanvang van uw sessie reserveert, is het niet meer mogelijk deze te annuleren en/of te wijzigen.

Giftvouchers

De Giftvouchers van Spa Alhambra zijn geldig tot 1 jaar na aankoop. Cadeaubonnen/Giftvouchers kunnen na aankoop niet geretourneerd of geannuleerd worden.

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren