Voor een aangenaam bezoek

 

 Reglement Algemene voorwaarden

 

 

Om een aangenaam bezoek bij Spa Alhambra te bevorderen wordt verwacht dat u zich aan de huisregels van Spa Alhambra houdt. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u bij een reservering automatisch akkoord gaat met onderstaande regels uit het reglement van de Spa:

  1. 1 Het is vanuit hygiënische oogpunt verplicht, alvorens u de privé ruimte van de Spa betreed, uw schoenen uit te doen en gebruik te maken van slippers.
  1. 2 Douchen is verplicht vóór het gebruik van de faciliteiten.
  1. 3 Het gebruik van een badjas óf handdoek en slippers is verplicht in de loungeruimte. U bent vrij om uw eigen badset mee te nemen, maar u kunt ook een badset bij ons huren.
  1. 4 Persoonlijke verzorging die normaliter vanzelfsprekend zijn in een hammam zoals het scrubben van de huid, scheren van het lichaamshaar, gebruik van henna zijn vanwege hygiënische redenen niet toegestaan binnen de Spa.
  1. 5 Het is niet toegestaan eigen consumptie te nuttigen. Wij bieden gratis koffie, thee en tegen een vergoeding frisdrank/snacks aan. Naar gelang de gekozen arrangement worden er ook hapjes geserveerd.
  1. 6 De hoofdboeker van een reservering (ook aanwezig bij de gereserveerde sessie) moet 18 jaar of ouder zijn. 
  1. 7 Wij schenken geen alcohol.  Tevens is het niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nemen.
  1. 8 Let op! Kinderen jonger dan 12 jaar zijn niet toegestaan. Kinderen van 12 jaar en ouder vallen ten allen tijde onder de verantwoordelijkheid van de ouders/begeleiders.
  1. 9 Het is ten strengste verboden te roken binnen het complex, waaronder de prive ruimte. Bij het overtreden van deze regel wordt een schadevergoeding van €168,- gevorderd.

2. Het is verboden om zelf producten toe te voegen in de faciliteiten (zwembad, jacuzzi en sauna). Bij overtreding wordt een schadevergoeding van minimaal €168,- in rekening gebracht

2.1 Seksuele en onzedelijke handelingen zijn verboden.

2.2 Spa Alhambra is niet aansprakelijk voor eventuele vermissing of diefstal van spullen van de gasten. 

2.3 Spa Alhambra houdt zich niet aansprakelijk voor schade aan goederen of letsel van personen tijdens het verblijf in de Spa.

2.4 Wanneer er schade wordt aangericht binnen het complex aan goederen of faciliteiten wordt de schade verhaalt op de verantwoordelijken.

2.5 Als bezoeker dient u ten alle tijden de instructies van het personeel te volgen.

Annuleringsbeleid; 

– Annuleringen of Wijzigen van reserveringen kunnen tot 48 uur van tevoren (gereserveerde sessie) alleen schriftelijk (per mail) worden doorgegeven. Voor een volledige  annulering wordt €12,95 aan annulerings- en administratiekosten gerekend. 

– Telefonische annuleringen worden niet aangenomen.

– Indien u minder dan 48 uur voor aanvang van de reservering annuleert, kan u geen aanspraak maken op teruggave van betaling en/of het verplaatsen van de reservering.

-Indien u korter dan 48 uur voor aanvang van uw sessie reserveert, is het niet meer mogelijk deze te annuleren en/of te wijzigen.

– De Giftvouchers van Spa Alhambra zijn geldig tot 1 jaar na aankoop.

– Cadeaubonnen/Giftvouchers van Spa Alhambra of Gifty kunnen na aankoop niet geretourneerd worden. 

Wanneer bezoekers zich niet aan boven gestelde regels houden, heeft het personeel van Spa Alhambra het recht de bezoekers, na volledige betaling, uit het complex te ontzetten.
×